more than words | tekst & advies

wie

Ella Mae Wester is journalist, schrijver en communicatieadviseur. Opdrachtgevers zijn bladen, uitgeverijen en corporates. Het Financieele Dagblad bijvoorbeeld, maar ook Vriendin, Libelle, Kek Mama, Ouders van Nu, het prijswinnende Lotje & Co en Lof, het blad voor werkende moeders. En ING, het PGGM, de Gemeente Amsterdam en Microsoft. Vaak interviewt zij bekende Nederlanders. Ella Mae in actie zien? In Blauw Bloed gaf zij als communicatieadviseur commentaar op de communicatie van koningin Maxima (vanaf 23:00 minuten).

Bij Uitgeverij Tipi verscheen het boek 'Dat Werkt! Gids voor ambitieuze vrouwen'. Voor dit boek interviewde Ella Mae ambitieuze vrouwen over hun gouden tips voor een succesvolle carrière. Ook bundelde ze adviezen over tal van onderwerpen die in je werk van pas komen. Onderhandelen bijvoorbeeld. En timemanagement, leidinggeven en presenteren. In 1995 publiceerde zij samen met Yvette Cramer en Femke Meijer het boek 'Survival Gids voor de Werkende Vrouw' (Uitgeverij Thema).

Ella Mae Wester studeerde aan de Universiteit van Amsterdam, met semantiek als afstudeeronderwerp: het ontstaan van taalbetekenis. Zij volgde opleidingen bij de School voor Journalistiek en bij SRM, de Stichting voor Reclame- en Marketingonderwijs. Ella Mae werkte eerder als redacteur, journalist en communicatiemanager voor verschillende organisaties.